Доверието е най-ценният капитал

Кои сме ние


 СОЛ Комюникейшънс" ЕООД започва своята дейност през септември 2005 г. Фирмата е специализирана агенция за връзки с обществеността и консултации със седалище град Пловдив. Работи в съдружие със своя германски партньор "SOL Kommunikationslösungen" - Берлин, Германия.

 Както подсказва и името на компанията-партньор от Германия, СОЛ Комюникейшънс е създадена с цел да осигурява на своите клиенти точните и ефективни КОМУНИКАЦИОННИ РЕШЕНИЯ. Това е възможно благодарение на тесните контакти на СОЛ Комюникейшънс с представители от всички сфери на публичната комуникация: националните печатни и електронни медии, основните рекламни агенции, издателства и печатници в страната, ключови фигури в сферата на културата, както и с лични контакти в обществените кръгове в България и Германия и с водещи представители на българския и немския бизнес.

Чрез своите германски партньори СОЛ Комюникейшънс има възможността да бъде част от международна мрежа, обединяваща утвърдени специалисти с компетенции в областта на пиара, маркетинга и рекламата.

 СОЛ Комюникейшънс е компания, която мисли и действа глобално за своите клиенти. Локалната й регистрация в Пловдив е реверанс към града - символ на креативността, културата и life-style - a на България.

 "Сол Комюникейшънс" ЕООД е член на Германо-Българската индустриално-търговска камара, Търговско-промишлена камара Пловдив и на Съвета по туризъм - Пловдив.


Новини