ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА И КОНСУЛТАЦИИ

КОИ СМЕ НИЕ

СОЛ „Комюникейшънс“ ЕООД започва своята дейност през септември 2005г. Фирмата е специализирана агенция за връзки с обществеността и консултации със седалище град Пловдив. Работи в съдружие със своя германски партньор „SOL Kommunikationslösungen“- Берлин, Германия.

Както подсказва и името на компанията- партньор от Германия, „СОЛ Комюникейшънс“ е създадена с цел да осигурява на своите клиенти точните и ефективни КОМУНИКАЦИОННИ РЕШЕНИЯ. Това е възможно благодарение на тесните контакти на „СОЛ Комюникейшънс“ с представители от всички сфери на публичната комуникация: националните печатни и електронни медии, основните рекламни агенции, издателства и печатници в страната, ключови фигури в сферата на културата, както и с лични контакти в обществените кръгове в България и Германия и с водещи представители на българския и немския бизнес.

Чрез своите германски партньори „СОЛ Комюникейшънс“ има възможността да бъде част от международна мрежа, обединяваща утвърдени специалисти с компетенции в областта на пиара, маркетинга и рекламата.

„СОЛ Комюникейшънс“ е компания, която мисли и действа глобално за своите клиенти. Локалната й регистрация в Пловдив е реверанс към града- символ на креативността, културата и life- style-a на България.

„Сол Комюникейшънс“ ЕООД е член на Германо- Българската индустриално- търговска камара, Търговско- промишлена камара Пловдив и на Съвета по туризъм- Пловдив.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ

Любопитни сте да научите още няколко интересни неща за нашата работа?

324 НАШИ КЛИЕНТИ
421 РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ
40267 ЧАСА УСИЛЕНА РАБОТА
749 ЧАШИ КАФЕ